Persoonlijke aandacht
Snelheid
Meedenken
Duurzame productie

Door 3D-modellen te printen zal jij met jouw bedrijf het productontwikkelingsproces enorm verbeteren. In plaats van afhankelijk te zijn van langdurige en kostbare prototypes, kan jij snel en efficiënt tastbare modellen produceren. Hierdoor herken je vroegtijdig ontwerpfouten en door aanpassingen aan te brengen, wordt jouw time-to-market verkort. Jouw 3D model printen? Vraag nu nog een offerte aan of neem vrijblijvend contact op.

Met 3D model printen is tegenwoordig veel mogelijk. Van sieraden tot kunst, maar ook prototypes zijn al te printen. 3D Pro Print heeft in het verleden al plastic sleuteltjes en accessoires voor camera’s geprint. Met 3D model printen heb je snel een (zakelijk) prototype of object in handen. 3D ProPrint werkt voor zakelijke en particuliere klanten, waardoor er veel mogelijk is op het gebied van 3D printen. We kunnen ook kleine series van objecten produceren.

Heb je een idee om 3D te laten printen? Neem dan contact op, we kunnen je helpen bij het uitvoeren van je idee. Van een idee naar een tastbaar object, geprint door een 3D model printer. 

3D Printen

Voor de zakelijke en particuliere klant. U heeft het 3D model, maar niet de mogelijkheid om het te printen. Wij verzorgen dit voor u.

3D Scannen

Wij beschikken over een 3D scanner. Hiermee kunnen we van uw objecten of onderdelen een digitaal 3D model maken.

3D CAD

Heeft u een idee in gedachten, maar weet u niet hoe u dit kunt omzetten in een 3D bestand? Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen in 3D CAD programma’s en helpen u graag!

Kostenbesparend

Een groot voordeel van een 3D model printen is het potentieel voor kostenbesparingen. Gebruikelijke productiemethoden vereisen vaak het gebruik van mallen, gereedschappen en andere productieapparatuur, die hoge investeringen met zich meebrengen. Met 3D-printen print jij direct vanuit digitale ontwerpen, zonder de noodzaak van dure gereedschappen. 

Of 3D printen de meest (prijs-)efficiënte technologie is voor een bepaalde toepassing, is afhankelijk van het benodigde aantal stuks, de complexiteit en de afmetingen. 3D printen heeft geen matrijzen of andere gereedschappen nodig die bij een specifiek ontwerp horen, in tegenstelling tot andere productietechnologieën. Door de snelle conversie van CAD naar de fysieke realiteit leent 3D printen zich uitstekend voor het produceren van kleine series.

3D Pro Print zorgt ervoor dat je ontwerp op een realistische wijze in een fysiek product gegoten wordt. Dankzij de vele ervaring en de kwalitatieve kennis, is 3D Pro Print een echte 3D model printen expert. Wil je meer weten over 3D model printen? Neem dan contact op, wij helpen je graag bij het uitwerken en realiseren van je product. 

Versnelde prototyping

Snelle prototyping is essentieel voor als jij nieuwe ideeën wilt testen. Een 3D model printen biedt een kosteneffectieve en tijdbesparende methode voor het maken van prototypes. Jij kunt snel itereren en verschillende ontwerpvarianten verkennen zonder lange doorlooptijden. Dit versnelt jouw innovatieproces en stelt jou in staat om beter in te spelen op de marktbehoeften.

Duurzaam

  • Een 3D model printen maakt lokale productie weer mogelijk en is vaak ook nog eens financieel aantrekkelijker. De lokale productie biedt veel voordelen, waaronder snelheid en flexibiliteit.
  • Een 3D model printen is meer dan innovatie, het is een technologie die impact kan hebben op de gehele bedrijfsvoering en productieketen.
  • Een 3D model printen ondersteunt circulaire strategie. Lokaal printen bespaart grondstoffen, vermindert uitstoot en creëert lokale werkgelegenheid.
  • Bij het maken van een 3D geprint product wordt nauwelijks afval geproduceerd.

Over 3D Pro Print+

In mijn dagelijkse rol als engineer/werkvoorbereider, merk ik (Albert) dat de technische maakindustrie steeds meer moeite heeft aan snelle en flexibele leveringen. De levertijden worden langer waardoor bepaalde productieprocessen in de knel dreigen te komen.

Door onze kennis, ervaring en eigen professionele printer kunnen we snel een oplossing leveren, waardoor:

  • Er wordt snel en efficiënt geproduceerd.
  • Jouw productielijn zo kort mogelijk stilstaat.
  • Jij snel en voordelig een prototype in huis heeft, waarmee je kunt gaan testen of eventuele investeerders kan benaderen.

Klanten vertellen

Review schrijven

Dat was een prima service en zeer snelle levering van Albert.

Albert pakte onze vraag mbt het 3D tekenen van ons product snel en professioneel op. We zijn blij met het eindresultaat!

Bij 3D ProPrint+ accessoires laten printen voor m’n camera. Hele goede service en er werd fijn mee gedacht.

3D model printen?

Wil jij nu graag jouw 3D model printen? Of heb jij andere vragen omtrent het printen van 3D modellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag bij jouw zoektocht naar het perfecte 3D model.  

 

3D Pro Print+

Hullerweg 137

8071RN Nunspeet

info@3Dproprint.nl +31 (0)6 26 658 179