Persoonlijke aandacht
Snelheid
Meedenken
Duurzame productie

Wil je kostenefficiënt en snel onderdelen laten produceren? Dan is 3D-printen dé oplossing voor jou! Met 3D-printtechnologie produceren we hoogwaardige onderdelen met ongekende precisie en veelzijdigheid. Door onderdelen te 3D printen zal jij met jouw bedrijf productontwikkelingsproces enorm verbeteren. In plaats van afhankelijk te zijn van langdurige en kostbare prototypes, kan jij snel en efficiënt tastbare modellen produceren. Hierdoor herken je vroegtijdig ontwerpfouten en door aanpassingen aan te brengen, wordt jouw time-to-market verkort. Wil jij nu onderdelen 3D printen? Vraag nu nog een offerte aan of neem vrijblijvend contact op.

3D Printen

Voor de zakelijke en particuliere klant. U heeft het 3D model, maar niet de mogelijkheid om het te printen. Wij verzorgen dit voor u.

3D Scannen

Wij beschikken over een 3D scanner. Hiermee kunnen we van uw objecten of onderdelen een digitaal 3D model maken.

3D CAD

Heeft u een idee in gedachten, maar weet u niet hoe u dit kunt omzetten in een 3D bestand? Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen in 3D CAD programma’s en helpen u graag!

Over 3D Pro Print+

In mijn dagelijkse rol als engineer/werkvoorbereider, merk ik (Albert) dat de technische maakindustrie steeds meer moeite heeft met snelle en flexibele leveringen. De levertijden worden langer waardoor bepaalde productieprocessen in de knel dreigen te komen.

Door onze kennis, ervaring en eigen professionele printer kunnen we snel een oplossing leveren, waardoor:

  • Er wordt snel en efficiënt geproduceerd.
  • Jouw productielijn zo kort mogelijk stilstaat.
  • Jij snel en voordelig een prototype in huis heeft, waarmee je kunt gaan testen of eventuele investeerders kan benaderen.

Duurzaam en lokaal 

  • Het printen van 3D-modellen maakt lokale productie weer mogelijk en is vaak ook financieel aantrekkelijker. Lokale productie biedt tal van voordelen, waaronder snelheid en flexibiliteit.
  • Het printen van 3D-modellen gaat verder dan alleen innovatie; het is een technologie die impact kan hebben op de gehele bedrijfsvoering en productieketen.
  • Het printen van 3D-modellen ondersteunt ook circulaire strategieën. Door lokaal te printen, worden grondstoffen bespaard, wordt de uitstoot verminderd en wordt lokale werkgelegenheid gecreëerd.
  • Bij het maken van een 3D-geprint product wordt vrijwel geen afval geproduceerd.

Klanten vertellen

Review schrijven

Bij 3D ProPrint+ accessoires laten printen voor m’n camera. Hele goede service en er werd fijn mee gedacht.

Dat was een prima service en zeer snelle levering van Albert.

3D Proprint heeft ons super geholpen en meegedacht met het maken van plastic sleuteltjes. Tot in de puntjes verzorgd. Snel gemaakt ook. En een hele fijne, snelle communicatie. Zeker aan te bevelen. Top

Onderdelen 3D laten printen?

Wil jij graag jouw onderdelen 3D laten printen? Stuur dan jouw ontwerp naar ons en vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Heb je nog andere vragen of onduidelijkheden over jouw onderdelen 3D laten printen? Bel of mail dan gerust. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw perfecte 3D model.

 

3D Pro Print+

Hullerweg 137

8071RN Nunspeet

info@3Dproprint.nl +31 (0)6 26 658 179